Ofelia Popii premiata pentru rolul din Faust E-mail
Ofelia Popii premiata Actriţa Ofelia Popii a fost premiată cu Herald Angel Award, pentru rolul din spectacolul "Faust", de Silviu Purcărete, prezentat la Festivalul Internaţional de la Edinburgh (Marea Britanie). Tot pentru rolul din “Faust”, Ofelia Popii a primit, în 2007, premiul UNITER.

Şederea actorilor de la Teatrul Naţional “Radu Stanca” din Sibiu la Festivalul de la Edinburg a adus multe beneficii instituţiei şi oraşului. Dacă spectacolul a fost considerat unul dintre cele mai bune puse în scenă în cadrul festivalului, nici prestaţia actorilor nu a trecut neobservată.

Actriţa Ofelia Popii, cea care interpretează rolul lui Mefisto, a primit premiul Herald Angel Award pentru cea mai bună interpretare. Potrivit Mediafax, ceremoniile de decernare a acestor premii au loc în dimineţile de sâmbătă pe tot parcursul Festivalului de la Edinburgh. Herald Angels sunt decernate celor mai buni interpreţi, celor mai bune locaţii şi celor mai bune echipe artistice care au reuşit să impresioneze cercul criticilor de la “The Herald”.

Aceasta nu este singura recunoaştere a talentului actriţei pentru rolul din “Faust”. Interpretarea sa a fost răsplătită şi în 2007, cu un premiu din partea UNITER.

Ofelia Popii a jucat în zeci de spectacole, printre care se numără "Canibalii", de Alexander Hausvater, "Pilafuri şi parfum de măgar", de Silviu Purcărete, "Othello?!", de Andriy Zholdak, "Gaiţele", de Florin Zamfirescu, "Experimentul Iov", de Mihai Măniuţiu, "Cumnata lui Pantagruel", de Silviu Purcărete, "Nora", regia Radu Nica, "Electra", de Mihai Măniuţiu, "Plastilină", de Vlad Massaci, "Vremea dragostei, vremea morţii", de Radu Nica, "Rinocerii", de Tompa Gabor, "Balul", de Radu Nica, "Pescăruşul", de Andrei Şerban.
“Faust” a fost prezentat în capitala Scoţiei în prioada 18-22 august şi a fost primul spectacol din cadrul Festivalului Internaţional de la Edinburgh care a fost declarat "sold out", cu două săptămâni înainte de prima reprezentaţie. Montarea lui Silviu Purcărete se află la al doilea turneu internaţional, după ce a avut trei reprezentaţii la Goethe Festival, Frankfurt (Germania), în 2008.

Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav