Oferte turistice pentru sarbatorile de iarna E-mail
Oferte turistice de sarbatori Startul pregătirilor pentru sărbătorile de iarnă s–a dat, în acest weekend, la Galeriile comerciale Pacea prin Târgul ofertelor de iarnă în turism* De pe agenda târgului nu au lipsit nici surprizele pentru vizitatori: un mini salon şi o prezentare de modă

Unde petrecem Crăciunul şi Revelionul? Este întrebarea la care sibienii au primit răspuns în cadrul Târgului ofertelor de iarnă. Acesta a fost găzduit, la sfârşitul săptămânii trecute, de Galeriile comerciale Pacea şi a venit în ajutorul celor care nu s-au decis încă asupra locului şi modului de petrecere a Crăciunului şi Revelionului. În consecinţă, agenţii de turism, hoteluri, pensiuni şi restaurante din Sibiu şi judeţele limitrofe şi-au prezentat ofertele în cadrul evenimentului organizat de 24 Fun.

Sărbători, la schi sau la mare
Variată a fost oferta pentru sărbătorile din această an. Variată în materie de ţări şi preţuri, aşa că dacă vreţi să petreceţi sărbătorile într-un alt spaţiu, să ştiţi că nu trebuie să pregătiţi o căruţă de bani. Astfel, dacă vă doriţi să ascultaţi colinda Crăciunului în tradiţionalul Maramureş, Agenţia Atlassib vă propune un pachet turistic la preţul de 253 lei/persoană. Accesibil ca preţ e şi un Revelion la Slănic Prahova (685 lei/persoană) sau, de ce nu, unul aproape de casă, dar la altitudine, adică la Bâlea Cascadă. Cei care preferă sărbătorile pe alte meleaguri, pot alege între destinaţii precum Paralia Katerini (139 Euro/persoană), Budapesta (285 euro/persoană) sau pot opta pentru un Revelion la poalele Olimpului.

Special pentru doamne şi domnişoare

De vreme ce Târgul ofertelor de iarnă a fost găzduit de Galeriile Comerciale Pacea, moda a făcut casă bună cu turismul pentru că sâmbătă, doamnele şi domişoarele care au trecut pragul târgului au avut parte de o dublă surpriză din partea organizatorilor: o prezentare de modă şi un mini salon. Ţinute de zi sau de seară, ţinute pentru femei de afaceri sau ţinute numai bune de îmbrăcat la o ieşire în club au fost vedetele unei prezentării de modă menite să satisfacă toate gusturile şi ultimele cerinţe în materie de fashion. Astfel, de pe podium nu au lipsit colanţii şi botinele, pantalonii mulaţi din piele ecologică, cămăşile lungi puse în valoare de centuri late, cizmele peste genunchi, rochiile scurte de seară, fustele cu talie înaltă şi taioarele tip office. Şi cum la o haină în trend e necesară o coafură pe măsură, un hair-stylist le-a arătat doamnelor şi domnişoarelor care sunt ultimele tendinţe în materie de coafuri. Pentru ca demonstraţiile să fie cât mai reuşite nu au fost coafate manechinele, ci chiar vizitatoarele târgului.

Sursa: Tribuna
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav