Optica si lasere la ULBS E-mail
Optica si lasere la ULBS Unii dintre cei mai de seamă specialişti din domeniul opticii şi laserelor se reunesc la Sibiu, în perioada 31 august – 3 septembrie, la Facultatea de Inginerie „Hermann Oberth”, din cadrul Universităţii Lucian Blaga. Prilejul este cea de-a 11-a ediţie a conferinţei Romopto.

Tema din acest an a evenimentului internaţional din domeniul opticii este “de la Micro la Nano – Fotonică II”. Instituţii de prestigiu din ţară şi străinătate şi-au reunit forţele pentru organizarea acestuia: Academia Română, secţia de fizică, Institutul Naţional de Fizica Laserelor, Plasmei şi Radiaţiei, Centrul Român de Excelenţă în Fotonică, Societatea Română de Fizică, Societatea Americană de Optică, Societatea Internaţională de Inginerie Optică, Societatea Europeană de Optică, Facultatea de Fizică a Universităţii din Bucureşti, Universitatea „Politehnică” din Bucureşti şi, nu în ultimul rând, Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu.

“Scopul conferinţei este acela de a aduna laolaltă specialiştii din domeniul opticii şi laserelor, asigurându-le un bun prilej pentru a discuta ultimele lor rezultate, pentru a simula schimburi interdisciplinare şi a pune în discuţie subiecte de interdisciplinaritate şi perspecivele aplicaţiilor”, explică reprezentanţii ULBS. Participanţii vor aborda probleme din domeniile Lasere şi Surse de Radiaţii, Lasere în Stiinţele Materiale, Nanofotonică şi Optică Cuantică, Biofotonică şi Optică în Studiile de Mediu, Optoelectronică şi Componente Optice şi Optică non-lineară şi Informaţie.

Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav