Ora pamantului E-mail
ora pamantului Anul acesta, Primăria municipiului Sibiu se va alătura pentru prima dată evenimentului denumit Ora Pământului.

Sâmbătă, 27 martie, în Piața Mare și Piața Huet, administrația locală va întrerupe iluminatul între orele 20.30 și 21.30. ”Luminile de pe stâlpii situaţi în Piaţa Mare vor fi oprite, iar în Piaţa Huet se va întrerupe o parte din iluminatul public. Sibiul se va alătura astfel celor peste 1700 de oraşe din întreaga lume care doresc prin acest eveniment sa tragă un semnal de alarmă asupra fenomenului de încălzire globală”, se arată într-un comunicat de presă al Primăriei Sibiu.

Ora Pământului este un eveniment inițiat în Australia, acum doi ani, de un grup internațional de lobby pentru mediu - World Wide Fund for Nature Australia. La prima ediție, din Australia, au participat 2,2 milioane de gospodării și de firme, Google a oferit publicitate gratuită, iar evenimentului i s-au alăturat organizații și instituții din toată lumea. În 2009, numărul țărilor participante la acest eveniment a ajuns la 82, iar inclusiv la sediul Națiunilor Unite toate luminile au fost stinse. Pentru 2010, ținta este aceeași ca și cea de anul trecut – să includă un miliard de participanți.

În 2009, din România s-au înscris administrațiile a șase orașe și municipii: Focșani, Adjud, Oradea, Târnăveni. Panciu și Mărășești. Anul acesta, Sibiul va face parte din cel puțin zece orașe care participă la Ora Pământului.

Evenimentul este programat să aibă loc în fiecare an în ultima sâmbătă din martie.

Sursa: Turnul Sfatului
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav