Parada modei la Medias cu haine din gunoi E-mail
Parada modei Marinela Bârză, directoarea Teatrului Popular din Mediaş, vrea să pună în scenă, în luna octombrie, o paradă a modei total inedită. Manechinele vor fi în acelaşi timp şi creatoare de modă.

Parada se va numi “Recycle Bin”, pentru că urmăreşte să pună în valoare talentul localnicilor în a “recondiţiona” hainele vechi. “În perioada imediat următoare sunt aşteptaţi la sediul Teatrului Popular toţi medieşenii care se cred capabili să răspundă provocării de a creea ţinute vestimentare originale, din hainele uzate, ori din ţinutele care nu se mai potrivesc gustului şi măsurii acestora.

Ineditul constă în faptul că modificarea hainelor respective se va face fără ac şi aţă, utilizându-se doar verigi, lanţuri, sfori, ori alte asemenea accesorii”, ne-a declarat Marinela Bârză. Aceasta mai spune că, probabil, înaintea paradei, va fi organizat şi un festival gastronomic, cu preparate şi reţete puse la bătaie de gospodinele din municipiul de pe Târnava Mare.

Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav