Parintii au refuzat vaccinarea anti~HPV E-mail
parintii au refuzat vaccinarea Doar 40, din cele peste 4000 de fetiţe de clasa a VI-a şi a VII- a, din şcolile sibiene, au fost vaccinate împotriva cancerului de col uterin, în prima etapă a campaniei de vaccinare.

Campania de vaccinare împotriva cancerului de col uterin nu a convins părinţii să îşi vaccineze fetiţele împotriva HPV. În judeţul Sibiu, din cele 4143 de eleve de clasa a VI-a şi a VII-a, doar 40 au fost vaccinate în prima etapă a campaniei, între 23 şi 30 noiembrie. “Recomandarea noastră fermă a fost vaccinarea, însă părinţii au fost ultimii care au decis”, a spus purtătoarea de cuvânt a Direcţiei de Sănătate Publică Sibiu (DSPS), dr. Adela Morar.

Celelate etape de vaccinare vor avea loc lunile ianuarie şi mai ale anului viitor. Fetiţele vor fi vaccinate de către medicul şcolar sau, după caz, de către medicul de familie care are în arondare şcoala respectivă. Înainte de vaccinare, fiecare elevă va fi evaluată de către medicul vaccinator, iar ulterior administrării injecţiei va fi supravegheată timp de 15 minute. Vaccinarea nu este obligatorie, dar este ferm recomandată de către autorităţile medicale.

Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav