Patru kilometri de pista pentru biciclisti E-mail
Patru km pista Pista pentru biciclete măsoară, în acest moment, patru kilometri. Ea porneşte de pe strada Şcoala de Înot, raversează Parcul Sub Arini şi ajunge până aproape de Răşinari. Ultimele tronsoane au fost finalizate zilele trecute.

Este vorba despre porţiunea dintre strada Ludoş şi aleea de intrare în Grădina Zoologică, precum şi tronsonul dintre aleea de intrare în Grădina Zoologică şi limita municipiului cu comuna Răşinari.
Strada Aleea Călăreţilor este, în prezent, în lucru, iar la finalizarea lucrărilor, va fi continuată pista de biciclete pe o lungime de 980 de metri de metri. Pista a fost amenajată, deja, dincolo de strada Aleea Călăreţilor, de la strada Ludoş, până la aleea de acces către Grădina Zoologică. A fost realizată, apoi, o bretea la Grădina Zoologică şi o prelungire de la Grădina Zoologică către o alee paralelă cu strada Calea Dumbrăvii, până la limita municipiului cu comuna Răşinari.

Pentru amenajarea pistei a fost necesară trasarea unui covor roşu pe trotuar, iar pe tronsonul pistei care străbate parcul a fost nevoie de crearea unei structuri rutiere uşoare.

Pista de biciclete, care a fost amenajată prin Pădurea Dumbrava, urmează fostul traseu al unui vechi drum pentru căruţe, iar în procesul de amenajare a acesteia nu a fost tăiat nici un copac.

Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav