Patru strazi din Sibiu inchise pentru lucrari E-mail
4 strazi inchise Comisia de Circulaţie a avizat pentru următoarea perioadă închideri şi devieri temporare ale traficului pe străzile Aleea Streiu, Odesa, Calea Guşteriţei şi Centumvirilor, anunţă reprezentanţii administraţiei locale.

Strada Aleea Streiu va fi închisă complet traficului în perioada 23 noiembrie – 30 decembrie 2009 pentru a permite astfel executarea unor lucrări la reţeaua de canalizare menajeră. Lucrările vor fi executate de Sistem Yapi, în baza contractului încheiat cu SC Apă Canal SA. Pe strada Odesa, aceeaşi firmă va executa lucrări la reţeaua de canalizare, strada urmând să fie astfel închisă complet traficului în perioada 23 noiembrie – 7 decembrie 2009.

În perioada 23 noiembrie – 14 decembrie 2009 firma Max Boegel va executa o serie de lucrări pe strada Calea Guşteriţei, pe porţiunea dintre strada Vulcan şi podul de peste Cibin. Pentru executarea acestei lucrări traficul va fi temporar deviat pe străzile adiacente. Pe strada Centumvirilor traficul va fi deviat pe străzile adiacente în perioada 23 – 28 noiembrie pentru executarea unor lucrări de reparaţie la carosabil ce vor fi executate de SC DPC SA.

Sursa: Turnul Sfatului
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav