Patruzeci de persoane s-au inscris la festivalul de epigrame E-mail
festivalul de epigrame Patruzeci de persoane din întreaga ţară s-au înscris la festivalul - concurs de epigrame "Nicolaus Olahus", ajuns la a zecea ediţie, care se va desfăşura, începând de vineri, la Sibiu, transmite corespondentul Mediafax.

Potrivit unui comunicat de presă transmis, miercuri, de Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale "Cindrelul-Junii" Sibiu, Festivalul Naţional de Epigramă "Nicolaus Olahus", ajuns la a zecea ediţie, se desfăşoară sub formă de concurs, vineri şi sâmbătă. Conform sursei citate, patruzeci de epigramişti din România s-au înscris în competiţia organizată pe două secţiuni: "Absolut din întâmplare" şi temă liber aleasă. În prima zi a festivalului, de la ora 18.00, va avea loc lansarea volumului "Cenaclul Nicolaus Olahus la 35 de ani". Volumul marchează cei 35 de ani de activitate a cenaclului şi este semnat de Ştefan-Cornel Rodean, Nicolae Munteanu şi Nicolae Mihu. Câştigătorii festivalului vor fi premiaţi în cadrul unei gale care se va desfăşura sâmbătă, de la ora 10.00, în sala de conferinţe a Cercului Militar Sibiu.

Spectacolul de gală va fi completat de recitaluri ale epigramiştilor din Aiud, Baia Mare, Braşov, Bucureşti, Buzău, Caransebeş, Chişinău, Cluj-Napoca, Constanţa, Făget, Galaţi, Iaşi, Medgidia, Piteşti, Ploieşti, Râmnicu Vâlcea, Sibiu, Sinaia, Târgu Jiu, Timişoara şi Vişeu de Sus.

Sursa: Turnul Sfatului
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav