Pe aeroport se cauta gripa porcina E-mail
Gripa PorcinaCălătorii care sosesc pe Aeroportul Internaţional de la Sibiu sunt controlaţi de medici pentru a depista gripa umană cu noul tip de virus A H1N1. În aeroport, a fost amenajat un punct de lucru pentru izolarea suspecţilor. Aceştia vor fi preluaţi de ambulanţe special destinate.

 

Direcţia de sănătate publică judeţeană (DSPJ) a deschis un Centru de informare pentru călătorii sosiţi din afara ţării, în special din America de Nord, Marea Britanie şi Spania. Activitatea Centrului are un program permanent şi este adaptat curselor aeriene. Persoanele care se întorc din zonele menţionate şi prezintă simptome asemănătoare gripei, sunt transportaţi la secţiile de boli infecţioase din Sibiu, după apelarea la 112. Pasagerii au la dispoziţie şi materiale de informare.


De asemenea, echipe formate din medici şi asistenţi medicali, dotate cu echipament de protecţie, asigură trierea persoanelor venite din zonele afectate de cazurile de gripă umană cu noua tulpină de virus. Cazurile suspecte vor fi preluate de ambulanţe speciale.

Întreaga activitate a celor două structuri - centrul de informare şi echipa de triere - este monitorizată de către Serviciul de supraveghere şi control al bolilor transmisibile din cadrul DSPJ şi de către medicii epidemiologi din unităţile sanitare cu paturi.

Personalul Poliţiei de frontieră şi Vămii au primit măşti de protecţie.


Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav