Perioada de solduri ieftineste hainele si incaltamintea E-mail
perioada de solduri Multe magazine din Sibiu au afişat în vitrine reduceri mari şi îşi vând produsele chiar şi cu jumătate de preţ, în perioada de soldări, care a început zilele acestea şi va dura până în 15 aprilie. Pentru a putea vinde produsele la solduri, 24 de comercianţi din Sibiu au depus o solicitare la Primăria Municipiului Sibiu, fiind vorba, în general, despre firme care comercializează îmbrăcăminte sau încălţăminte. Legea prevede ca firmele să depună o cerere, în acest sens, cu 15 zile înainte de data începerii perioadei de soldare. În plus, în restul anului, magazinele pot face promoţii sau reduceri fără să notifice acest lucru la Primărie.

Procentele cu care s-au redus mărfurile faţă de perioada de până acum diferă de la un magazin la altul. În unele cazuri, haine care în plin sezon ajungeau la 100 de lei, acum se vând cu doar 50 lei, iar o pereche de cizme care costa, până în 15 ianuarie, 400 lei, acum se vinde cu 200.

Sursa: Tribuna
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav