Permise retinute pentru consum de alcool de Craciun si Revelion E-mail
permise retinute Doi conducători auto au rămas fără permis în cursul săptămânii trecute, după ce s-au urcat la volan cu o alcoolemie peste limita legală. Alte 15 permise au fost reţinute pentru tamponări, depăşiri neregulamentare şi neacordarea de prioritate pietonilor.

Poliţiştii sibieni au reţinut 17 de permise de conducere în perioada cuprinsă între Crăciun şi Anul Nou. Două dintre ele au fost reţinute, în vederea suspendării pentru o perioadă de 90 de zile, pentru conducerea sub influenţa băuturilor alcoolice, peste limita legală. Celor doi conducători auto le-au fost întocmite, de asemenea, dosare penale.

Alte patru permise de conducere au fost reţinute pentru depăşiri neregulamentare, trei pentru neacordarea de prioritate pietonilor şi alte opt pentru tamponări, “pe fondul încălcării unor reguli de circulaţie”, a explicat şeful Serviciului de Poliţie Rutieră Sibiu, Alin Pahonţiu.

În aceeaşi perioadă au fost acordate peste 500 de sancţiuni contravenţionale, dintre care, cele mai multe, pentru neportul centurii de siguranţă şi pietonilor care nu au respectat regulile de circulaţie.

În anul care a trecut, în jueţul Sibiu, au avut loc 290 de accidente rutiere grave, soldate cu 66 de morţi şi 266 de persoane rănite. Potrivit statisticilor prezentate de reprezentanţii Serviciului de Poliţie Rutieră Sibiu, finele anului 2009 este mulţumitor. Au fost înregistrate cu patru accidente rutiere grave mai puţin decât în anul 2008, numărul persoanelor decedate în urma evenimentelor rutiere a scăzut cu 1, iar cel al persoanelor rănite cu 34.

Potrivit lui Alin Pahonţiu, poliţiştii sibieni vor continua şi în 2010 acşiunile de prevenire pe principalele cauze de producere a accidentelor din 2009: viteza excesivă, depăşirile neregulamentare, indisciplina pietonală şi neacordarea de prioritate pietonilor.

Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav