Peste 100 de victime ale accidentelor rutiere in Sibiu E-mail
100 de victime in accidentele rutiere in Sibiu 146 de accidente şi peste 100 de persoane cu răni mai mult sau mai puţin grave. Acesta este bilanţul primelor şase luni ale acestui an, în judeţul Sibiu.

De la începutul anului, până în prezent, pe raza judeţului Sibiu, au fost înregistrate 103 accidente grave de circulaţie soldate cu 20 persoane decedate şi 100 persoane rănite grav. 28 dintre accidente au avut la bază viteza excesiv, în urma cărora nouă persoane şi-au pierdut viaţa şi alte 29 au fost răite grav. A doua cauză, la nivelul judeţului, în ceea ce priveşte producerea de accidente rutiere, este neacordarea de prioritate pietonilor. Din ianuarie şi până la sfârşitul lunii iunie, au avut loc 19 accidente grave soldate cu un mort şi 18 răniţi grav. Indisciplina pietonală a fost cauza producerii a altor 17 accidente grave, soldate cu trei morţi şi 14 răniţi grav.

Tot în această perioadă, potrivit informaţiilor oferite de reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Sibiu (IPJS), au avut loc 143 de accidente uşoare, soldate cu 24 de răniţi uşor. Cauzele care au dus la producerea accidentelor au fost neadaptarea vitezei, neacordarea de prioritate pietonilor şi neacordarea de prioritate vehiculelor.

Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav