Peste 12000 de sibieni vor primi faina de la UE E-mail
Faina de la UE 12.287 de sibieni vor primi pachete de făină, ajutor de la Uniunea Europeană. În total, vor fi distribuite, către populaţia cu venituri mici, peste 180 de tone.

Primăria începe "împărţeala" de luni, 12 octombrie, prin intermediul Serviciului Public de Asistenţă Socială Sibiu. Fiecare va primi câte 15 kilograme de făină. Beneficiază de acest ajutor pensionarii sistemului public de pensii, ale căror drepturi, obţinute din pensie sau, după caz, din pensii cumulate, se situează sub 400 lei pe lună, şomerii care beneficiază de indemnizaţie de şomaj acordată potrivit prevederilor Legii nr.76/2002, persoanele cu handicap grav şi accentuat, adulţi şi copii, neinstituţionalizate, familiile şi persoanele singure cărora le-a fost stabilit, prin dispoziţie scrisă a primarului, dreptul la un venit minim garantat, acordat în baza Legii nr.416/2001 privind venitul minim garantat.

Beneficiarii pot ridica pachetele de făină de la Magazinul Bricomat situat pe Şoseaua Alba Iulia, nr. 112 în baza cărţii de identitate al beneficiarului şi, dacă este cazul, în baza cărţii de identitate a persoanei care se prezintă să ridice pachetele.

Pensionarii vor fi primii care vor primi pachetele. Distribuţia va începe luni 12 octombrie, în zilele lucrătoare, între orele 9 şi 16, cu literele A şi B, marţi urmează literele C şi D, miercuri de la litera E până la litera I inclusiv, joi de la litera J până la litera M inclusiv, vineri de la litera N până la litera P inclusiv, luni, 19 octombrie, de la litera R până la litera Ş inclusiv, iar marţi, 20 octombrie, de la litera T până la litera Z inclusiv.

Graficul de distribuire a făinii către celelalte categorii beneficiare va fi comunicat ulterior, în funcţie de livrarea cantităţilor prevăzute de către Consiliul Judeţean Sibiu.

„Pentru ca acţiunea să se desfăşoare în condiţii optime atât pentru persoanele beneficiare cât şi pentru personalul implicat în distribuirea produselor alimentare, rugăm sibienii să respecte graficul stabilit. Dorim să asigurăm că toţi vor intra în posesia acestor ajutoare, cantitatea de făină fiind suficientă”, explică Mirela Gligore, şef Serviciu de Presă şi Comunicare al primăriei.

Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav