Peste 1400 de vaccinari in centrele de vaccinare A H1N1 E-mail
peste 1400 de vaccinari Peste 1400 de persoane s-au vaccinat împotriva virusului ce provoacă gripa nouă, în centrele de vaccinare, potrivit datelor oferite de reprezentanţii Direcţiei de Sănătate Publică Sibiu (DSPS), de la deschiderea acestora până în prezent.

Mai exact, este vorba despre 1480 de persoane, din judeţul Sibiu, potrivit datelor oferite de reprezentanţii DSPS, care au primit vaccinul împotriva gripei noi, în perioada 10-15 inanuarie, într-unul dintre centrele deschise în cadrul spitalelor. Numărul de vaccinaţi a cunoscut o creştere progresivă, potrivit sursei citate, cele mai multe imunizări având loc joi, 14 ianuarie, în total 690. “Astfel, în perioada 10-15 innuarie, în cele şapte cente deschise în judeţul Sibiu au fost vaccinate 1480 de persoane”, a explicat şeful Servicului de evaluare a factorilor de risc de mediu din cadrul DSP Sibiu, dr. Elena Resiga.

La Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu au fost deschise trei centre de vaccinare împotriva gripei noi, două pentru populaţie şi unul pentru personalul medical al spitalului. Potrivit datelor oferite de purtătorul de cuvânt al instituţiei, Raluca Puşcă, în total, de la deschiderea celor două centre pentru populaţie, s-au vaccinat 334 de persoane. În weekend, 18 persoane au ales sa să vaccineze la spital. În zilele de sâmbătă şi duminică, 16, respectiv 17 ianuarie, pentru populaţie a funcţionat doar centrul de vaccinare deschis în cadrul Secţiei de Boli Infecţioase a spitalului, împreună cu cel pentru personalul medical.

De asemenea, 498 de angajaţi-medici, asistente, infirmieri, personal auxiliar- din cadrul spitalului au fost vaccinaţi în săptămâna care a trecut.

În total, în judeţul Sibiu, de la începutul campanie de vaccinare, au fost imunizaţi 6175 de sibieni.

Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav