Peste 250 de sindicalisti din judetul Sibiu vor participa la mitingul de la Bucuresti E-mail
250 de sindicalisti la Bucuresti Peste 250 de sindicalişti afiliaţi la Cartel Alfa şi la CNSLR Frăţia vor participa, miercuri, la mitingul de la Bucureşti, aceştia plecând cu cinci autocare, închiriate de către filialele locale ale sindicatelor, transmite corespodenntul Mediafax

Potrivit preşedintelui CNSLR Frăţia Sibiu, Dan Pirnoiu, peste 50 de persoane vor pleca către Bucureşti. "Noi vom pleca miercuri dimineaţă la ora 03.00, din municipiul Sibiu, cu un autocar. Ne ducem direct la Palatul Victoria. Suntem pregătiţi cu pancarte, bannere, cu tot ce ne trebuie pentru miting", a declarat, corespondentului Mediafax, Dan Pirnoiu.

Din partea Cartel Alfa vor pleca la miting peste două sute de sindicalişti. "Noi vom pleca peste două sute de oameni la Bucureşti. Ideea noastră este că vrem ca acest Guvern să cadă pentru că toate demersurile pe care le-am făcut pe lângă Guvern indiferent pe ce subiect au eşuat. Din acest punct de vedere noi nu mai avem ce discuta cu ei", a declarat, corespondentului Mediafax, preşedinte Cartel Alfa Sibiu, Marius Vingerzan. Potrivit sursei citate, sindicaliştii din Cartel Alfa vor pleca spre Bucureşti miercuri dimineaţă, la ora 04.30, din municipiul Sibiu.

Liderii PSD Sibiu susţin că nu au nicio implicare în organizarea deplasării sindicaliştilor la Bucureşti. "Noi suntem în opoziţie. Acum nu avem bani pentru astfel de deplasări. Nu am închiriat autocare pentru sindicalişti", a declarat corespondentului Mediafax, preşedintele organizaţiei municipale a PSD Sibiu, Gheorghe Suditu. Suditu a spus că PSD nu a organizat vreo deplasare a membrilor de partid la mitingul de miercuri de la Bucureşti.

Moţiunea de cenzură iniţiată de opoziţie va fi dezbătută şi votată miercuri, cu începere de la ora 11.00. Tot miercuri, sindicaliştii se vor aduna între orele 7.30 şi 9.00, după care vor pleca spre Piaţa Victoriei, unde la ora 10.00 va începe mitingul. O oră mai târziu, sindicaliştii vor pleca în marş pe traseul Bulevardul Magheru - Piaţa Unirii - Piaţa Constituţiei, unde vor rămâne până aproximativ la ora 17.30, aşteptând rezultatul votului la moţiunea de cenzură. La protestele din Capitală sunt aşteptaţi 80.000 de participanţi.

Sursa: Turnul Sfatului
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav