Peste 300 de locuri de munca la bursa de vineri E-mail
Bursa locurilor de munca Persoanele peste 45 de ani, fără un loc de muncă, sunt aşteptate vineri, 16 octombrie, la Bursa locurilor de muncă pentru persoanele peste 45 de ani, organizată, la Sibiu, la sediul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM). 31 de agenţi economici din judeţ pun la dispoziţie peste 323 de locuri de muncă, în diferite domenii.

Din totalul locurilor de muncă, cele mai multe dintre ele, 295, se adresează persoanelor fără studii superioare, calificate în meserii precum–confecţioner încălţăminte, tâmplar, operator maşini automate, agent asigurări, personal pentru curăţenie, agent pază, confecţioner textile, muncitor necalificat, bucătar, ospătar, lucrător în comerţ. Pentru persoanele cu studii superioare, oferta cuprinde 28 posturi-inginer electronist, inginer calitate, director marketing, manager şi inginer mecanic.

Dintre cei 31 de agenţi economici participanţi la bursă, din judeţul Sibiu, 22 de firme oferă 215 locuri de muncă la Sibiu şi alte nouă firme oferă 108 posturi vacante, la Mediaş.

Bursa va avea loc la Sibiu, la sediul AJOFM, pe strada Morilor, numărul 51A, cu începere de la ora 11, iar la Mediaş, la sediul Agenţiei Locale pentru Ocuparea Forţei de Muncă, strada C. Brâncoveanu, numărul 17.

Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav