Peste 300 de locuri la Facultatea de Inginerie E-mail
peste 300 de locuri Facultatea de Inginerie Hermann Oberth din cadrul Universităţii Lucian Blaga a publicat locurile rămase libere pentru sesiunea de admitere din toamnă. Astfel, cei care doresc să urmeze un domeniu ingineresc au la dispoziţie 32 de locuri bugetate şi 285 de locuri la taxă. Totodată, reprezentanţii ULBS anunţă că au intervenit modificări la numărul de locuri de la facultatea de teologie.

Absolvenţii de liceu care nu au prins un loc în vară, mai au o şansă la admiterea din toamnă. La facultatea de Inginerie au rămas libere 317 locuri, la domeniile de licenţă de 4 ani.
La domeniul Inginerie industrială, specializările Tehnologia construcţiilor de maşini, Maşini şi sisteme de producţie, Design industrial, au rămas 85 de locuri la taxă, la specializarea Inginerie economică în domeniul mecanic sunt 22 de locuri la taxă, alte 27 sunt la Calculatoare şi Tehnologia informaţiei şi 19 la electromecanică, Ingineria şi protecţia mediului în industrie mai are 21 de locuri, la Informatică industrială mai sunt 22 de locuri, 18 la Ingineria sistemelor multimedia, 13 la mecatronică, iar singura cu locuri la buget este Tehnologia tricotajelor şi confecţiilor, care are 32 de locuri bugetate şi 49 la taxă. La Electronică aplicată au mai rămas şase locuri la taxă, două locuri mai sunt la Ingineria transporturilor şi a traficului şi unul singur la Transportul, depozitarea şi distribuţia hidrocarburilor.

Facultatea de teologie anunţă că are doar 68 de locuri disponibile, dintre care 34 sunt la taxă, la Teologie pastorală, iar la Teologie asistenţă socială sunt zece locuri bugetate şi 24 la taxă.

Pentru locurile disponibile la celelalte facultăţi, consultaţi www.ronduldesibiu.ro/elevi-studenti/1217-locuri-facultatile-sibiene,-sesiunea-toamna

Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav