Peste 4000 de eleve din Sibiu ar trebui vaccinate E-mail
4000 de elevi Un număr de 4.

143 de eleve de clasele a VI-a şi a VII-a sunt vizate, în judeţul Sibiu, de vaccinarea împotriva cancerului de col uterin, a declarat purtătorul de cuvânt al Autorităţii de Sănătate Publică (ASP) Sibiu, Adela Morar. Adela Morar a spus că în Sibiu sunt 4.143 de eleve de clasele a VI-a şi a VII-a eligibile în vederea vaccinării împotriva cancerului de col uterin. Un număr de 1.902 fete învaţă în clasa a VI-a, iar 2.241 sunt eleve în clasa a VII-a.

"Noi am trimis deja către Ministerul Sănătăţii necesarul de doze pentru vaccinarea anti –HPV şi aşteptăm ca acestea să sosească. Ministerul Sănătăţii a decis continuarea acestui program în urma sondajului efectuat printre părinţii de fetiţe de aceste vârste. Rezultatul a arătat că 52 la sută dintre părinţi consideră oportună vaccinarea", a afirmat Adela Morar, citată de Mediafax. Potrivit sursei citate, vaccinul împotriva cancerului de col uterin nu este inclus între cele obligatorii în România, dar este ferm recomandat de către medici. Vaccinarea fetelor se va face strict în funcţie de opţiunea părinţilor. Campania naţională de vaccinare împotriva cancerului de col uterin va debuta în data de 23 noiembrie.

Sursa: Turnul Sfatului
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav