Peste 60 la suta promovabilitate la bac E-mail
Peste 60 la suta promovabilitate la bac Aproximativ 2600 de elevi sibieni, din 4034 prezenţi, au reuşit să promoveze examenul. Cei mai mulţi dintre ei au obţinut note între 8 şi 8,99, iar în ceea ce priveşte contestaţiile, matematica este pe primul loc.

Rezultatele finale ale sesunii de vară a bacalaureatului din acest an, înainte de souţionarea contestaţiilor, arată o promovabilitate de 65,37 la sută pentru judeţul Sibiu. Probele s-au dovedit a fi mai dificile pentru aproape 1400 de candicaţi care nu au reuşit să obţină nota de trecere. Cei mai mulţi dintre aceştia, 1356, nu au obţinut nici măcar nota 5, iar 37 s-au aflat puţin sub limita de amitere, obţinând note cuprinse între 5 şi 5,99. Alţi patru au fost eliminaţi şi 162 au ales să nu se prezinte de la început. Pentru restul de 2637, probele par să fi fost mult mai uşoare. 854 dintre ei au obţinut note cuprinse între 8 şi 8,99, alţi 772 au obţinut note între 9 şi 9,99, 668 au obţinut note între 7 şi 7,99 şi 343 au trecut la limită, cu note între 6 şi 6,99. Potrivit datelor oferite de Inspectoratul Şcolar Sibiu (IŞS), niciun elev sibian nu a reuşit să promoveze examenul de bacalaureat cu nota 10.

Nemulţumiţi de rezultatele la matematică

Elevii nemulţumiţi de rezultatele obţinute la examenul de bacalaureat au putut depune contestaţii imediat după afişarea rezultatelor. 733 dintre candidaţi au fost nemulţumiţi de notele primite, cei mai mulţi dintre ei de notele primite la matematică. Potrivit IŞS, 364 dintre candidaţi au depus contestaţii la această materie, urmată de Limba şi literatura română, unde 171 dintre elevi şi-au exprimat nemulţumirea, alături de alţi 32 la Geografie.

Contestaţiile vor fi rezolvate în zilele de 7-8 iulie, urmând ca a doua zi, pe 9 iulie, să fie afişate rezultatele finale.

Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav