Peste 700 de sanctiuni pentru viteza E-mail
peste 700 de sanctiuni Peste 700 de persoane au fost sancţionate de poliţiştii sibieni, în săptămâna care a trecut, pentru depăşirea vitezei regulamentare. Doar în ultimele trei zile, 173 de persoane au fost amendate şi un şofer şi-a pierdut carnetul de conducere, din cauza vitezei. Per total, au fost acordate peste 2000 de sancţiuni.

Viteza este, la nivelul judeţului Sibiu, principala cauză pentru producerea accidentelor de circulaţie. Cu toate acestea, se mai găsesc şoferi care uită de responsabilitatea în trafic şi calcă pedala de acceleraţie mai mult decât este indicat. Astfel s-a întâmplat şi în acest weekend, când un şofer a fost oprit de poliţişti, în afara localităţii Şelimbăr, rulând cu 121 de km pe oră, pe o porţiune de drum unde viteza legală era de 70 de km pe oră. Acesta s-a ales cu dosar penal şi reţinerea permisului de conducere. În total, în săptămâna care a trecut, au fost acordate 733 de sancţiuni pentru viteză excesivă, 173 dintre ele doar în cadrul acţiunilor de la sfârşitul săptămânii.

Sancţiuni şi pentru şoferii băuţi

Nici cei care s-au urcat la volan băuţi nu au scăpat. Potrivit datelor oferite de reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Sibiu (IPJS), zece persoane au rămas fără permis de conducere, fiind găsiţi cu o alcoolemie sub 0,40 mg/l alcool în aerul pur expirat. Alţi patru nu au scăpat însă la fel de uşor. Cu alcoolemie peste 0,40 mg/l, li s-a întocmit dosar penal şi li s-a suspendat dreptul de a conduce.

De asemenea, au fost acordate 268 de sancţiuni pentru centura de siguranţă, 344 pentru pietonii indisciplinaţi şi alte 533 pentru mopedişti şi motociclişti. Dintre aceştia din urmă, 59 au fost sancţionaţi pentru nepurtarea căştii protectoare.

Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav