Plati efectuate de Primaria municipiului in luna septembrie E-mail
plati efectuate În zilele de 2, 3 şi 4 septembrie municipalitatea efectuează plata a două servicii sociale pe care le prestează prin intermediul Servicului Public de Asistenţă Socială. Este vorba despre plata contravalorii trusourilor pentru nou născuţi, în suma de 150 lei, pentru cele 158 de persoane care au depus cereri în perioada 08.06 – 10.07.2009 şi plata sprijinului acordat la constituirea familiei, echivalentul în lei a 200 de euro, pentru un număr de 110 persoane, care au depus cereri în perioada 05.06 – 10.07.2009.

Persoanele care beneficiază de aceste servicii sunt invitate să se adreseze caseriei Serviciului Public de Asistenţă Socială Sibiu, situată în vechea Primărie de pe Bulevardul Victoriei nr. 1-3. Plata se efectuează între orele 10 – 15 (pentru zilele 2 şi 3 septembrie), iar pentru ziua de 4 septembrie, între orele 10-13.

Plata se va face pe stat de plată, în baza buletinului sau a cărţii de identitate.

Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav