Podul de la Carta reparat la vara E-mail
Podul Carta Ministrul transporturilor, Radu Berceanu, a declarat, marţi, la Sibiu, că podul de cale ferată din zona localităţii Cârţa va fi reparat, poate, până la vară. De vină ar fi lipsa banilor. Astfel, Sibiul va mai rămâne, mult şi bine, rupt de lume.

“Avem probleme legate de finanţare. Am făcut nişte demersuri, undeva în luna ianuarie se poate intra la lucru, să putem reface podul respectiv. Sunt chestiuni legate de bani, pentru că am avut, anul acesta, lucrări care au fost de la început pe programul de investiţii votat de Parlament. Astfel de situaţii sunt multe, e o problemă de finanţare. Aşa a mers economia, anul acesta, atât am avut venituri şi am încercat să direcţionăm banii acolo au fost celel mai importante lucrări. Dar la începutul anului vom demara reparaţiile”, a explicat Berceanu.

Traficul feroviar pe ruta Sibiu-Braşov a fost întrerupt, în zona localităţii Cârţa, la jumătatea lunii iulie, după ce un pilon al podului peste râul Bâlea s-a deplasat, din cauza debitului mare de apă.

Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav