Poleiul a pus in garda autoritatile E-mail
poleiul a pus in garda autoritatile În noaptea de luni spre marţi societăţile care şi-au adjudecat întreţinerea şi deszăpezirea tronsoanelor de drum naţional au lucrat non-stop. Astfel, până ieri după-amiază, au fost împrăştiate aproximativ 200 tone de material antiderapant (sare şi nisip), pentru ca lapoviţa care a căzut în ultimele zile să nu se transforme în polei.

Angajaţii Comtram şi Vectra Service, susţinuţi de cei ai Secţiei de Drumuri Naţionale Sibiu au intervenit în permanenţă pentru degajarea părţii carosabile. "Monitorizăm în permanenţă traficul rutier. Am scos toate utilajele şi până acum nu am avut parte de blocaje în trafic. Suntem pregătiţi pentru a interveni în orice situaţie şi rugăm şoferii să aibă maşinile pregătite pentru condiţiile de iarnă", ne-a declarat Liviu Creţu, directorul Secţiei Drumuri Naţionale Sibiu.

Secţia Drumuri Naţionale Sibiu, împreună cu firmele desemnate au întocmit planul de deszăpezire pentru această iarnă. Astfel, deszăpezirea este asigurată de Asociaţia SC COMTRAM SA & SC VECTRA Service SRL, sub coordonarea S.D.N. Sibiu.

S.D.N. Sibiu are în administrare 256,8 km. de drumuri naţionale, aflaţi pe raza judeţului Sibiu. Aceştia sunt administraţi prin 6 districte de drumuri şi poduri, aparţinătoare S.D.N. Sibiu, respectiv: DN-1, km. 261+130 – 307+050 – limită jud. Braşov – Sibiu; DN-1, km. 315+500 – 350+000 – Sibiu – limită jud. Alba; DN-7, km. 239+400 – 258+780 – limită jud. Vâlcea – Veştem; DN-14, km. 3+500 – 51+000 – Sibiu – Mediaş; DN-14, km. 57+500 – 81+430 – Mediaş – limită jud. Mureş; DN-14A, km. 2+850 – 15+250 – Mediaş – limită jud. Mureş; DN-14B, km. 39+527 – 56+241 – limită jud. Alba – Copşa-Mică; DN-7C, km. 130+900 – 151+955 – Bâlea Cascadă – inters.DN-1; şi DN-7C, km. 116+808 – 130+900 – Tunel DN-7C – Bâlea Cascadă.

Alertă şi pe drumurile judeţene

De aceeaşi manieră s-a acţionat şi pe drumurile judeţene. Practic, în noaptea de luni spre marţi şi ieri, toate utilajele disponibile au fost scoase pe trasee, astfel încât să nu existe blocaje rutiere. Activitatea de deszăpezire este prestată de societăţile Comtram şi Drumuri şi Poduri, ce aparţine de Consiliul Judeţean. Astfel, pe drumurile judeţene s-au aflat în jur de 50 de utilaje de deszăpezire şi în permanenţă s-a intervenit cu material antiderapant. Chiar dacă lapoviţa căzută în ultimele zile nu a pus probleme deosebite, autorităţile sunt în alertă.

Sursa: Tribuna
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav