Policlinica isi mareste suprafata E-mail
policlinica isi mareste suprafata Măsura este cuprinsă într-un proiect cu finanţare europeană ce priveşte reabilitarea, modernizarea, dezvoltarea şi echiparea Ambulatoriului numărul 1 al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă. Clădirea va beneficia de lucrări de modernizare ce vor începe anul viitor.

Proiectul este finanţat din fonduri europene şi este derulat de Consiliul Judeţean Sibiu. Lucrările vor contribui la modernizarea clădirii şi a serviciilor oferite. În proiect sunt prevăzute lucrări de realizare a confortului termic prin înlocuirea tâmplăriei interioare şi exterioare şi refacerea hidroizolaţiei clădirii. De asemenea, clădirea va fi mansardată şi va creşte numărul de cabinete pentru aceeaşi specialitate, mai ales celor care au o adresabilitate mai mare. În plus, clădirea va fi extinsă pe orizontală şi se va monta un lift pentru accesul pacienţilor, la toate nivelele clădirii.

În cadrul aceluiaşi proiect, vor fi prevăzute instalaţii centralizate de colectare a deşeurilor menajere şi medicale periculoase şi vor fi înlocuite toate instalaţiile sanitare şi electrice. De asemenea, toate materialele folosite vor respecta normele europene în domeniul sănătăţii.

Acestea sunt primele lucrări de amploare care vor avea loc la policlinica spitalului. Clădirea a beneficiat, în ultimii ani, doar de lucrări de intretinere, reparaţii curente şi igienizare.

Potrivit reprezentanţilor Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu, pe perioada lucrărilor, conducerea spitalului va găsi soluţii pentru ca activitatea din ambulatoriul de specialitate să se desfăşoare fără probleme.

Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav