Politia Sibiu a dat raportul! E-mail
Politia Sibiu a dat raportul!În această dimineaţă, în Aula „Avram Iancu” a Universităţii „Lucian Blaga” Sibiu, s-a desfaşurat activitatea de Evaluare a rezultatelor obţinute de cadrele Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Sibiu pe anul 2010.

La eveniment a fost present si chestorul principal de poliţie Ioan-Nicolae Căbulea, subsecretar de stat, adjunct al şefului Departamentului Ordine şi Siguranţă Publică din Ministerul Admnistraţiei şi Internelor. După prezentarea materialului de evalatuare, de către şeful Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Sibiu – comisar de poliţie Tiberiu Ivancea, au luat cuvântul mai mulţi invitaţi, care au evidenţiat colaborarea avută cu cadrele IPJ Sibiu, pe parcursul anului 2010.

”În finalul activităţii, domnul chestor principal de poliţie Ioan-Nicolae Căbulea  a evidenţiat rezultatele preponderent bune şi foarte bune obţinute, colaborarea interinstituţională şi a recomandat echipei manageriale să intensifice şi să orienteze eforturile spre găsirea unor soluţii concrete de contracarare a aspectelor infracţionalităţii cu trend ascendent, concomitent cu punerea în aplicare a priorităţilor stabilite pentru semestrul I 2011”, a declarat Luciana Balteș, purtătorul de cuvânt al Poliției Sibiu.
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav