Politist, adjectiv ~ vineri seara la TIFF E-mail
Politist, adjectiv - TIFF 2009 Cea de a treia zi a Festivalului Internaţional de Film Transilvania, care se desfăşoară la Sibiu, în perioada 10-14 iunie, aduce una dintre cele mai aşteptate proiecţii ale ediţiei. Este vorba despre filmul lui Corneliu Porumboiu, “Poliţist, adjectiv”, ce va fi proiectat vineri, 12 iunie, de la ora 22, în Curtea Colegiului Naţional Brukenthal.

Filmul este cel de al doilea lung metraj al regizorului Corneliu Porumboiu, câştigătorul premiului “Fipresci”, în cadrul Festivalului de la Cannes, din acest an, premiul juriului secţiunii “Un certain regarg” şi al Trofeului Transilvania, în cadrul ediţiei TIFF de la Cluj. Proiecţia filmului se va face în prezenţa actorilor Vlad Ivanov, Irina Saulescu şi Ion Stoica.

Pelicula "Politist, adjectiv" relateaza povestea unui poliţist dintr-un oraş de provincie, interpretat de Dragos Bucur. Acesta este obligat să investigheze un caz minor, al cărui protagonist este un licean. Pe parcursul investigaţiei, politistul îşi dă seama că nu mai crede în meseria sa.

 

Filmul „Mamut”, care era trecut în programul, iniţial, la aceeaşi oră cu care va fi proiectat “Poliţist, adjectiv”, a fost reprogramat pentru duminică, 14 iunie, de la ora 22, în curtea Colegiului Naţional Brukenthal.

Tot vineri, 12 iunie, la Centrul Cultural Habitus vor fi proiectate, începând cu ora 16, filmele “Prânzul de pe 15 august”, “Nuntă la ţară” şi “Pământ îngheţat”. La Teatrul de vară, de la ora 22, va fi proiectă pelicula “Ape tulburi”.

 

Pentru sâmbătă şi duminică, organizatorii au pregătit alte proiecţii străine. Este vorba despre “Cenuşă şi sânge”, programat sâmbătă, la Colegiul Naţional Brukenthal, de la ora 22 şi “Treabă de bărbat”, programat pentru aceeaşi zi, dar la Teatrul de vară, de la ora 22. Duminică, tot la Teatrul de vară, va fi proiectat filmul “Fotbalişti descoperiţi”.

Centrul Cultural Habitus va găzdui, sâmbătă, proiecţia filmelor “Ganes”, de la ora 16, “Herb şi Dorothy”, de la ora 18 şi “Carmen îl întâlneşte pe Borat”, de la ora 20. În aceeaşi locaţie, duminică, vor fi proiectate filmele “Trei bărbaţi înţelepţi”, “Il Divo” şi “Stânga”, de la orele 16, 18, respectiv 20.


Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav