Politistii au confiscat sute de litri de alcool E-mail
politistii au confiscat Peste 2000 de litri de alcool au fost confiscate de poliţiştii sibieni, după ce conducătorul auto nu a prezentat niciun act doveditor, iar reprezentantul firmei la care trebuia să ajungă transportul a prezentat un act fals.

Potrivit informaţiilor oferite de Inspectoratul de Poliţie al judeţului Sibiu (IPJS), şoferul de 20 de ani, din Braşov, transporta 2200 de litri de alcool, de concentraţie 96 la sută, într-un recipient de 1000 de litri şi încă 6 recipienţi de circa 200 litri. La solicitarea poliţiştilor, şoferul autoturismului nu a putut prezenta nicin un act care să dovedească proveninenţa transportului.

Ulterior, la faţa locului, s-a prezentat un împuternicit al societăţii beneficiare a transportului, din judeţul Covasna, care a pus la dispoziţie o factură fiscală reprezentând justificarea conţinutului transportului, respectiv izopropanol, în cantitate de 2.410 litri.
”În urma verificărilor s-a dovedit că factura prezentată nu este reală. Prin urmare, s-a dispus indisponibilizarea cantităţii de alcool şi confiscarea mijlocului de transport. De asemenea, s-a întocmirea dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de evaziune fiscală de către reprezentanţii firmei beneficiare. Prejudiciul creat bugetului de stat, respectiv acciza aferentă cantităţii de alcool va fi calculată de reprezentanţii Direcţiei Judeţene pentru Accize şi Operaţiuni Vamale Sibiu”, a spus purtătorul de cuvânt al IPJS, Luciana Balteş.

Transportul a fost descoperit în urma unei acţiuni desfăşurate de poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigarea Fraudelor Sibiu, împreună cu agenţi din cadrul formaţiunilor de poliţie Avrig şi Arpaşu de Jos.

Nici ţigările nu au scăpat

În cursul săptămânii trecute, poliţiştii sibieni au confiscat peste 10.000 de pachete de ţigări într-un autoturism înmatriculat în judeţul Arad. În urma controlului au fost găsite 8500 pachete ţigări Marble şi 2500 pachete ţigări Capital, toate fără timbru fiscal valabil pe teritoriu României, provenind din duty-free. Şoferul autoturismului a primit o amendă de 20.000 de lei pentru evaziune fiscală, iar ţigările au fost confiscate. În prezent continuă cercetările.

Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav