Politistii comunitari dau lucrare pentru a ramane in serviciu E-mail
Lucrare politisti comunitari Poliţiştii comunitari sibieni vor retrăi emoţii pe care le credeau demult uitate - momentul în care profesoara intra în clasă şi, după un „Bună dimineaţa" indiferent, urma, apoi, sentinţa: „Scoateţi o foaie de hârtie..." Numai că, de data aceasta, nu e vorba de o banală lucrare de control la şcoală, ci e pus la bătaie propriul lor loc de muncă. Aceasta a fost soluţia găsită de municipalitate, împreună cu sindicatul, pentru a face disponibilizările necesare în Serviciul Poliţia Comunitară, conform OUG 63/2010.

Dacă în iulie numărul angajaţilor era de 190, acum numărul acestora a ajuns la 129. Unii au cerut transferul, alţii au cerut să intre în şomaj. Acum mai trebuie să plece doar 20. „Se va da o lucrare scrisă, sub formă de test grilă, se vor evolua şi, din 129 de candidaţi, vor fi admişi, adică păstraţi, 109.

Alţi 20 au cerut singuri să fie trecuţi în şomaj, iar alţii au găsit alte soluţii de transfer şi, efectiv, au rămas doar 20 de persoane care vor fi disponibilizate, în urma rezultatului concursului scris. Nu a fost posibilă găsirea unei soluţii de aplicare a unor criterii obiective şi, atunci, împreună cu sindicatul, s-a propus acestă variantă, care este incontestabilă", a explicat primarul Klaus Iohannis, joi, în conferinţă de presă. Concursul are loc vineri, 6 august.

Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav