Pompierii de la SMURD Copsa Mica isi cer salariile E-mail
Pompierii de la Smurd Trei bărbaţi din comuna Târnava Mare au văzut moartea cu ochii, sâmbătă după amiază, în timp ce încercau să cureţe fântâna din curtea casei. Capul familiei, fiul şi încă un vecin s-au asfixiat, rând pe rând, din cauza lipsei de oxigen şi doar intervenţia promptă a localnicilor i-a scos pe cei trei din ghearele morţii.

Pompierii de la SMURD, chemaţi în ajutor, şi-au făcut şi ei apariţia. Aceştia continuă să-şi exercite profesia doar pentru că au depus un jurământ, se arată într-un comunicat remis, luni, de către Primăria Copşa Mică. “Aceşti băieţi se află într-o situaţie neplăcută pentru că nu şi-au primit salariile pe luna august şi aproape sigur nici pe septembrie. Iar asta din cauza faptului că Primăria Târnava, parteneră la înfiinţarea serviciului nu a plătit, asemenea altor edili din zonă, contribuţia la bugetul SMURD, pe anii 2008 şi 2009, de circa 55.000 lei, situaţie care ar putea conduce la desfiinţarea serviciului”, se mai arată în comunicat.

Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav