Preferatii sibienilor: cei de la SMURD E-mail
PPreferatii sibienilor: cei de la SMURD
Peste 2.000 de sibieni au donat, anul trecut, 2% din impozitul pe venit Fundaţiei pentru SMURD, aceasta fiind prima entitate non-profit în topul organizaţiilor neguvernamentale care au beneficiat de sponsorizări în 2010.

Şeful Direcţiei Generale a Finanţelor Publice Sibiu, Grigore Popescu, a declarat că anul trecut în fondurile Fundaţiei pentru SMURD au intrat, în total, 127.987 lei, de la 2.132 de sibieni, relatează Agerpres.
Conform lui Popescu, pe următoarele locuri în topul sponsorizărilor se află Asociaţia de Caritate Civitas Medieninsis (60.422 lei), Asociaţia Sfântul Nicolae a Bisericii Ortodoxe România Valea Aurie (cu 53.480 de lei), Fundaţia Atlassib, SOS Satele Copiilor România, Fundaţia Con-A şi Asociaţia pentru Protecţia Animalelor şi a Naturii Animal Life Sibiu.

Anul trecut, 39.617 contribuabili din judeţul Sibiu, persoane fizice, au solicitat virarea sumei din impozitul pe venit datorat pentru anul 2009 pentru susţinerea unui număr de 1.298 de entităţi nonprofit. Suma totală acordată a fost de 2.049.368 de lei.
Popescu a explicat că numărul total de persoane fizice care ar fi putut opta pentru sponsorizarea ONG-urilor la nivelul judeţului Sibiu este însă mult mai mare, de 184.400. 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav