Premiati pentru ca au trait 80 de ani E-mail
premiati ca au trait 80 de ani 173 de medieşeni, care au împlinit, până în această toamnă, vârsta de 80 de ani, au fost recompensaţi, potrivit tradiţiei din ultimii ani, cu premii în bani şi diplome de onoare. Marţi la prânz, primarul municipiului de pe Târnava Mare, Teodor Neamţu a “sunat” adunarea în sala mare a Primăriei a octogenarilor urbei, care au fost felicitaţi pentru “performanţa” de a ajunge la venerabila vârstă, după care, la ieşire, au semnat pentru primirea câte unui plic conţinând 357 lei.

Edilul-şef a menţionat în speech-ul său că “ Mediaşul este ceea ce este şi datorită acestor oameni minunaţi care, într-un fel sau altul au făcut istorie. Mă bucur că, inclusiv în aceste vremuri de criză, Consiliul Local a fost de acord cu premierea octogenarilor în faţa cărora sunt onorat să mă aflu, azi”.

Sursa: Rondul de Sibiu .
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav