Premiera de Craciun la teatru E-mail
premiera de craciun 2009 Teatrul Naţional “Radu Stanca” a pregătit un spectacol special de sărbători.

Sâmbătă, 12 decembrie 2009, Teatrul Naţional „Radu Stanca” Sibiu prezintă în premieră un spectacol special de sărbători: Casa Andersen: Poveşti de Crăciun după texte de Hans Christian Andersen, Maurice Maeterlinck, Flaviu Suhastru, Mircea Crişan şi Dan Mihăescu, în regia lui Bogdan Sărătean.

Spectacolul s-a născut la propunerea regizorului şi reprezintă un „cadou” de Crăciun oferit spectatorilor de către Teatrul National „Radu Stanca”. Din distribuţie fac parte actorii sibieni Codruţa Vasiu, Viorel Raţă, Cătălin Neghină, Bogdan Sărătean, Cristina Ragos, Simina Contraş şi studenţi din anii I, II, III şi Master de la Secţia Actorie a Facultăţii de Litere şi Arte (Universitatea „Lucian Blaga” Sibiu). Casa Andersen: Poveşti de Crăciun este un spectacol dedicat atât celor mici, cât şi adulţilor, aducând în faţa publicului momente de comedie, poezie, dans şi colinde, umor şi emoţie, într-o atmosferă de prietenie.

Spectacolul va avea cinci reprezentaţii în 12 decembrie (ora 19.00), 15 decembrie (ora 19.00), 19 decembrie (orele 11.00 şi 19.00) şi în 23 decembrie (ora 19.00). Biletele costă 10 lei (5 lei cu reducere pentru elevi, studenţi şi pensionari) şi se găsesc la Agenţia Teatrală şi online pe www.sibfest.ro.

Sursa: Turnul Sfatului
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav