Premiera mondiala la sectia germana a teatrului sibian E-mail
premiera mondiala Actorii secţiei germane a Teatrului Naţional „Radu Stanca” din Sibiu (TNRS) pregătesc o surpriză iubitorilor teatrului german. Prima reprezentanţie va fi o „comedie serioasă”, pusă în scenă pentru prima dată în lume, la Sibiu.

Este vorba despre piesa de teatru în limba germană „Three O'clock”, de Ana Bamberger, în regia Lianei Ceterchi. Potrivit şefei secţiei germane a Teatrului Naţional „Radu Stanca” din Sibiu, Ana Neamţu, piesa este o premieră absolută şi va fi pusă în scenă, pentru prima dată în lume, miercuri, 13 ianuarie, de la ora 19, la TNRS. „Piesa este o comediue serioasă ce dezbate problema rivalităţii dintre fraţi, este un teatru de text german”, a explicat Ana Neamţu.

Actorii secţiei germane ai teatrului sibian mai pregătesc, pentru acest an, alte cinci premiere. Două dintre ele sunt “Some girls”, de Neil LaBute, în regila lui Radu Alexandru Nica şi “Der Talisman/Talismanul”, de Johann Nestroy, în regia lui Şerban Puiu.

Piesa de teatru “Die anatomie eines Mordes-PRAH/Anatomia unei crime-PRAH”, de Csabo Spiro, în regia lui Brigitte Drotloff, este o altă premieră care va fi prezentată publiculu sibian în acest an şi care, în luna mai, va fi pusă în scenă la Pecs, Ungaria, în cadrul programului Capitalei Culturale Europene 2010. Piesa va fi jucată pe 23 şi 24 mai, la Pecs.

Reprezentanţii secţiei germane mai pregătesc “Dornroschen/Frumoasa din pădurea adormită”, după Fraţii Grimm, în regia lui Cristiano Pepino şi “Emilia Galotti”, după G. E. Lessing, în regia lui Radu Alexandru Nica.

(foto: "Visul unei nopţi de vară", pusă în scenă de actorii secţiei germane a Teatrului Naţional "Radu Stanca" )

Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav