Premii pentru cei mai buni sportive sibieni E-mail
premii cei mai buni sportivi sibieni Sportul nu a fost uitat chiar de tot de către autorităţile sibiene.

Iar cel puţin o dată pe an, sportivii sibieni care au avut rezultate bune şi foarte bune în competiţiile la care au participat vin în faţa sibienilor pentru a-şi primi recunoaşterea publică. Gala celor mai buni sportivi din Sibiu va fi pe 18 decembrie, de la ora 12:00 la Prefectură. "Deocamdată nu am stabilit clasamentul exact al sportivilor din judeţ. Joi a avut loc o şedinţă, în care am hotărât care sportiv are cele mai multe puncte.

După performanţele pe care le-au avut, s-a stabilit un clasament provizoriu. Deci, nu este un clasament stabil, mai poate suferi mici modificări pentru că mai sunt câteva competiţii care nu s-au încheiat încă. În mare, acesta este însă ceva sigur se va hotărî luni la următoarea şedinţă, câte puncte are fiecare şi de asemenea şi locurile stabile", a spus Ioan Gligor, directorul Direcţiei pentru Sport a judeţului Sibiu (DSJ).

Pentru premiile care vor fi date la gala celor mai buni sportivi sibieni s-au adunat până acum peste 20 de mii de lei din fondurile Direcţiei Judeţene pentru Sport şi de la Consiliul Judeţean, potrivit lui Ioan Gligor. Pe aceeaşi dată, însă de la ora 11:00 va avea loc şi Gala celor Mai Buni Sportivi din Transilvania. "Am invitat pe cei de la Târgu Mureş să vină aici la noi să-i premieze pe sportivii din Transilvania. Mi-am dorit să facă la noi gala, pentru o mai bună colaborare", a mai spus directorul.
Clasamentul provizoriu este următorul:

Sportivi olimpici:
1. Muntean Andrei- CSS Sibiu
2. Hila Elena- CSM Sibiu
3. Şerb Anca- CSM-CSS Sibiu
4. Nistor Laurenţiu- CSS Sibiu
5. Munteanu Andrei CSS Şoimii CSM Sibiu
6. Purece Vălean- CSM Sibiu
7. Popovici Maria CSM Sibiu
8. Baca Maria CSM Sibiu
9. Ungur Alexandra CSM Sibiu
10. Damian Andrei CSM Sibiu

Sportivi neolimpici:
1. Pall Liana- CSS Sibiu
2. Lazurcă Alin- Puma Sibiu
3. Fetti Parascheva- CSM Sibiu
4. Giongu Vladimir- CSU Sibiu
5. Bibu Adrian- Puma Sibiu
6. Relinschi Daniel- CSU Sibiu
7. Mitrache Dorin- CSU Sibiu
8. Ardelean Călin- CSU Sibiu
9. Roman Adrian.- CSS Sibiu
10. Frandoş Maria- Puma Sibiu


Echipe:
1. CSU Atlassib Sibiu- baschet
2. Gaz Metan Mediaş- baschet
3. CSM Sibiu- volei
4. Forestierul Tălmaciu- popice

Sursa: Turnul Sfatului
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav