Premiul de Excelenta UNITER pentru Faust E-mail
premiul Uniter Mega–producţia "Faust" mai aduce un premiu la Sibiu: este vorba de Premiul de Excelenţă, decernat de UNITER. Astfel, pe baza propunerilor primite din partea teatrelor şi a membrilor UNITER, Senatul UNITER a decis să acorde înalta distincţie creatorilor Silviu Purcărete (regizor şi scenarist), Helmut Stürmer (scenograf–decor), Lia Manţoc (scenograf–costume), Vasile Şirli (compozitor), Andu Dumitrescu (scenograf–efecte video) pentru impactul internaţional al spectacolului „Faust” după Goethe (Teatrul Naţional „Radu Stanca” Sibiu) la Festivalul de la Edinburgh.

În luna augusta anului trecut, spectacolul Teatrului Naţional "Radu Stanca" s–a înscris în linia puţinelor producţii româneşti care au fost acceptate în selecţia oficială a Festivalul Internaţional de la Edinburgh. Prestaţiile din cele cinci reprezentaţii au adus numeroase cronici pozitive în presa internaţională, precum şi Premiul Herald Angel care i–a fost decernat actriţei Ofelia Popii (interpreta lui Mefisto).

Premiul de Excelenţă va fi decernat în cadrul Galei Premiilor UNITER care va avea loc în 19 aprilie, la Bucureşti. Sibiul va avea emoţii triple, pentru că aceeaşi Ofelia Popii intră în cursa finală pentru cea mai bună actriţă în rol principal, iar "Breaking the Waves sau Viaţa binecuvântată a lui Bess" se numără printre cele trei producţii care concurează la titlul de cel mai bun spectacol al anului.

Sursa: Tribuna
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav