Prima Casa se transforma in ANL E-mail
Prima Casa Peste o jumatate de miliard de euro reprezintă plafonul nefolosit în 2009 din programul „Prima Casă”. Acesta s-ar putea realoca pentru acest an, cu un accent mai mare pe construcţia de locuinţe de tip ANL, susţine Elena Udrea, noul ministrul al Dezvoltării Regionale şi a Turismului.

Chiar dacă a fost blocat temporar, programul „Prima Casă” revine în forţă să rectifice falimentele din construcţii. Ieri, premierul Emil Boc a declarat că acest program va continua şi în 2010, dar într-o nouă formă, care va pune un accent mai mare pe finanţarea locuinţelor construite de la zero, precizând că Executivul va discuta în sedinţa de miercuri despre reluarea programului în acest an. Analiştii de pe piaţa imobiliară trag un semnal de alrmă cu privire la noile regelemtări scoase în faţă de cei doi reprezentanţi ai Guvernului.


Construcţia de locuinţe de la zero înseamnă, de fapt, o deturnare către ANL şi, implicit, către dezvoltatorii agreaţi de Guvern. „Prima Casă reprezintă cea mai importantă măsura postdecembristă pentru sprijinirea pieţei imobiliare şi nu ar trebui modificat decât cel mult în sensul creşterii accesibilităţii pentru oamenii cu venituri mai mici”, a declarat Dumitru Hageanu,agent imobiliar în Sibiu.

Sursa: Infosib
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav