Prima romanca inscrisa la Redbull Romaniacs E-mail
Prima romanca Sorina Sandu are doar 19 ani şi este prima femeie din România care sparge gheaţa la Red Bull Romaniacs.

Deşi este cel mai dificil enduro rally din lume, RBR nu a dus lipsă de prezenţe feminine, nemţoaica Lisi Mucha urcând chiar pe podium la Experţi Echipe în 2005. Însă până la ediţia din acest an, nici o româncă nu a reuşit să se înscrie. Cea care dă primul exemplu femeilor din ţara noastră este Sorina Sandu, o tânără de doar 19 ani, din judeţul Hunedoara, componentă a lotului naţional de enduro şi câştigătoare în 2008, la categoria fete, a Campionatului Est European de Enduro. Sorina va concura la clasa Hobby făcând echipă cu austriaca Daniela Pexa.

“Nu eram decisă să merg până în urmă cu câteva zile. Este o competiţie extrem de grea, însă am decis să concurez pentru că este o bună ocazie de a acumula experienţă. Şi sper ca decizia mea să le determine şi pe alte fete din România să participe la competiţii. La Red Bull Romaniacs nu îmi doresc decât să termin pentru că este un raliu care te solicită la maxim, în munţi, timp de patru zile, iar eu nu am mai participat la enduro-uri atât de lungi”, a declarat Sorina, care a reuşit să ajungă şi în finala concursului de hill climbing, organizată săptămâna trecută de Clubul Crazy Bike.

AMR 4 zile

Este pentru a şasea oară când riderii de pe patru continente îşi vor tura motoarele în Sibiu şi împrejurimi. La această ediţie s-au înscris 117 concurenţi. În dimineaţa zilei de 15 august, de la ora 9, se va da startul în manşele de calificare pentru Prologul propriu-zis, care va începe la ora 14. Astfel, toţi cei 117 rideri vor parcurge de două ori traseul amenajat pe bulevardul Coposu. Va fi luat în considerare timpul din cea mai bună tură.

La ora 14 vor concura, în funcţie de timpii din calificări, primii 16 piloţi de la fiecare clasa (Profi, Expert Single, Expert Teams, Hobby). Turele din această manşă vor decide, practic, ordinea de start în prima zi de raliu, 16 august.

Pentru a vedea punctele destinate spectatorilor accesaţi: http://www.redbullromaniacs.com/ro/start/

Program Red Bull Romaniacs 2009

Start: 15 august – Prolog în centrul Sibiului, Bd.ul Coposu - ora 14:00

16 august – Prima zi în munţi

17 august – etapa Sibiu - Petroşani

18 august – etapa Petroşani - Sibiu

19 august - ultima etapă şi finişul oficial al raliului în centrul Sibiul,

Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav