Prima victorie pentru rugbysti E-mail
rugbystii sibieni Echipa de rugby CSM Sibiu a învins categoric, cu 78-5, pe CSU Alba Iulia, în primul meci din acest campionat desfăşurat pe teren propriu.

Meciul a avut loc sâmbătă. Aruncările de peste 80 de metri, transformările dificile sau presiunea din fiecare minut a echipei gazde, nu au lipsit nicio clipă pe parcursul celor două părţi. Rugbyştii au arătat că eşecul din etapa trecută, cu Baia Mare, a fost o greşeală şi au dominat tot meciul, înscriind încă din primul minut. La pauză scorul era 33-0, pentru CSM Sibiu, după cinci încercări, dintre care patru transformate. Sportivii sibieni au profitat şi de lipsa de experienţă şi tinereţea celor din Alba Iulia. Partea a doua a adus şi mai mult spectacol.

Sibienii au reuşit şapte încercări şi cinci transformări pentru un neverosimil 78-5. Pentru CSM au evoluat: Butnaru, Muntean, Dragomir, Banciu, Fleşariu, Manduc, Platon, Troancă, Arion Claudiu, Amarie, Mitocaru, Nedelcu, Răulea, Giurgiu, Arion Ionuţ. Marcatori: încercări : Răulea 4, Mitocaru 3, Banciu, Amarie, Giurgiu, Manduc, Arion Ionuţ, câte una. Transformări : Arion Claudiu.

Sursa: Turnul Sfatului
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav