Primaria Medias convinsa ca primul hypermarket va schimba viata localnicilor E-mail
primul hypermarket Primul hypermarket din Mediaş, a cărui piatră de temelie a fost pusă la finele săptămânii trecute, de însuşi viceprimarul Teodor Neamţu, este considerată investiţia care, având în vedere vremurile de criză pe care le traversează ţara noastră, va schimba în bine viaţa locuitorilor municipiului de pe Târnava Mare.

Cu toate că două dintre supermarketurile existente la Mediaş se află efectiv în pragul falimentului, reprezentanţii Kaufland România sunt convinşi că vor da lovitura cu primul hypermarket ce va fi construit până la finele anului, la intrarea în oraş, dinspre Sibiu, în vecinătatea “Trident”.

Viceprimarul Teodor Neamţu a declarat la ceremonia specifică a îngropării unui cilindru de inox, cu materiale promoţionale Kaufland şi monede româneşti, că “această investiţie pe care am aşteptat-o mai demult, dă medieşenilor un semnal că nivelul de trai al acestora va creşte încet-încet. Pe de o parte va spori bugetul oraşului, datorită faptului că se vor plăti miliarde de lei vechi drept impozit pe investiţie şi pe teren. Pe de altă parte, apariţia unui nou obiectiv comercial va duce la scăderea preţurilor, ca urmare a sporirii concurenţei, lucru care se va reflecta corespunzător în buzunarele fiecărui cetăţean”. (Ion GÎRNOD)

Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav