Primaria Medias ia un credit de 7 milioane euro E-mail
credit primaria medias Primăria municipiul Mediaş a adoptat pentru acest an o nouă strategie prin care să demareze o serie de lucrări de investiţii mai repede decât ar fi permis bugetul local. Municipalitatea va contracta un credit bancar pentru a demara o serie de investiţii de reabilitare a infrastructurii de apă sau rutiere.

În acest fel, mai multe străzi vor beneficia de modernizare şi amenajare a sistemului de alimentare cu apă potabilă, printre acestea numărânsu-se Piscului, Socului, Măghiranului, Lalelelor, Şlefuitorilor, Dealul Furcilor, Bârsei, Amurgului, Râşnov, Posada, Grigore Alexandrescu, Verii, Vâlcelii şi Primăverii. Un alt obiectiv de investiţii este amenajarea străzilor din Ighişu Nou şi şi demararea lucrărilor la reţeaua publică de apă şi apă uzată.

Valoarea totală a acestor 26 de obiective de investiţii este de 27.081.000 lei. „În urma nenumăratelor întâlniri cu cetăţenii am ajuns la concluzia că această strategie de a începe lucrările de investiţii mai repede decât atunci când bugetul local ne-ar permite este benefică în vederea atingerii unor standarde moderne atât în ceea ce priveşte infrastructura rutieră cât şi cea de apă-canal” a declarat primarul Teodor Neamţu. În această perioadă, reprezentanţii municipalităţii medieşene lucrează la pregătirea documentaţiilor pentru accesarea creditului de 7 milioane de euro, urmând ca toate aceste documente să fie supuse aprobării Consiliului Local.

Sursa: Tribuna
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav