Primaria Medias promite o prima luna de iarna plina de surprize E-mail
Surprize in prima luna de iarna Chiar dacă, la prima vedere, sărbătorile de iarnă din acest an par a fi unele austere specifice crizei, primarul municipiului de pe Târnava Mare, Teodor Neamţu, a promis că nu va fi deloc aşa, ba dimpotrivă, prima lună de iarnă va fi una plină de surprize. “După sărbătorirea, în 1 decembrie, a Zilei Naţionale, trei zile mai târziu va urma, la Sala Traube, un spectacol intitulat .

În 5 decembrie, cu sprijinul Consiliului Local al Tinerilor, va avea loc Ziua Porţilor Deschise, prilej cu care localnicii vor putea intra gratuit atât la cinematograf, cât şi la muzeu. În 14 decembrie va fi programat un concert de colinde cu Paula Seling.
Cea mai importantă surpriză pentru medieşeni va fi însă amenajarea, în luna decembrie, pe o suprafaţă de peste 600 m.p., a unui patinoar artificial în faţa Primăriei”, a mai precizat proaspătul primar Teodor Neamţu. Singurul brad împodobit din Mediaş, cel amplasat pe platoul din faţa sediului administraţiei publice locale, înalt de 13 metri a fost donat, miercuri după amiază, de către o persoană particulară, Vasile Solomon.

Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav