Primaria scoate la licitatie doua spatii din centru E-mail
Primăria scoate la licitaţie două spaţii din centru Primăria scoate la licitaţie publică două spaţii, dintre care unul este monument istoric. Este vorba de clădirea de la numărul 15, din Piaţa Mică, cu o suprafaţă de aproape 94 mp, al cărei preţ de pornire este de 360.000 lei. Clădirea datează din secolul XVI şi are ieşire directă la stradă şi terasă proprie, într-unul din cele mai apreciate vaduri turistice. Aici funcţionează deja un restaurant cu specific italian, la mare căutare printre cei care poposesc în oraş.

Al doilea spaţiu este pe strada Tribunei nr. 21, uşor accesibil pietonal şi auto, cu ieşire directă la stradă. Suprafaţa utilă este de 11 mp, iar profilul său este de prestare servcii. Preţul de pornire al licitaţiei este de 19.000 lei.


Cei interesaţi pot achiziţiona caietul de sarcini de la Centrul de Informaţii pentru Cetăţeni, situat la parterul primăriei din Piaţa Mare, începând din 26 iunie, până în 15 iulie 2009, ora 12.00. Costul unui caiet este de 200 de lei. Taxa de participare este de 250 de lei. Licitaţia va avea loc în data de 17 iulie, începând cu ora 10.00

Mai multe detalii pot fi obţinute tot la Centrul de Informaţii pentru Cetăţeni şi la telefon 0269.208.965.

Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav