Primarul Sibiului decorat E-mail
Primarul Sibiului, decorat Primarul municipiului Sibiu, Klaus Iohannis, a fost decorat, săptămâna trecută, de preşedintele Austriei, pentru serviciile aduse republicii.

Ceremonia a avut loc în Bucureşti, la reşedinţa Ambasadorului Austriei în România, miercuri, 10 iunie. Primarul Klaus Iohannis a primit decoraţia statului austriac - Ordinul de Merit „Marea Cruce de Argint” - oferită de preşedintele Republicii Austria, Dr. Heinz Fischer, la propunerea Ministrului de Externe, Dr. Michael Spindelegger, pentru servicii aduse Austriei. Decoraţia a fost înmânată de către Ambasadorul Austriei la Bucureşti, Dr. Martin Eichtinger.
„Primarul Iohannis s-a arătat deosebit de bucuros pentru disctincţia primită, pe care a acceptat-o atât în nume propriu, dar şi în numele comunităţii sibiene. La sfârşitul alocuţiunii primarul Sibiului şi-a exprimat speranţa că bunele relaţii dintre România şi Austria vor fi duse mai departe şi de generaţiile viitoare, iar relaţiile pe care Sibiul le are cu statul austriac să fie tot mai strânse”, informează reprezentanţii primăriei.

Printre distincţiile primite de primarul Klaus Iohannis se numără în anul 2006 decoraţia Crucea Federală de Merit, conferită de preşedintele Germaniei, Horst Kohler din partea statului german. La sfârşitul anului 2008 a fost decorat cu Ordinul Naţional „Steaua României" în grad de Cavaler de către preşedinţia României, iar în anul 2008 a fost decorat cu distincţia Steaua Solidarităţii Italiene, în grad de comandor de către statul italian.

Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav