Primele blocuri din Medias vor intra in reabilitare termica E-mail
Primele blocuri Aleşii locali medieşeni au aprobat recent documentaţia de avizare pentru lucrările privind reabilitarea termică a blocurilor de locuinţe cu 10 etaje din cartierul medieşean După Zid.

Practic, odată cu aprobarea acestor documentaţii, mare parte din sarcinile care revin municipalităţii pentru demararea lucrărilor au fost îndeplinite, întregul proiect de reabilitare termică a blocurilor urmând să fie trimis Ministerului Dezvoltării Durabile pentru aprobarea finanţării. „Până acum au fost realizate expertizele tehnice şi auditul energetic, urmând ca până la finalul anului să fie gata tot ce ţine de proiectare.

Ordonanţă de urgenţă 18 din martie 2009 reprezintă un sprijin adus cetăţenilor care foarte greu reuşesc să îşi izoleze termic locuinţele singuri şi mă refer aici mai ales la blocurile-turn unde cheltuielile sunt mult mai mari. În Programul Local au intrat 5 blocuri, respectiv După Zid, numărul 27, blocul 4, şi strada Bastionului blocurile 5,6,8 şi 9”, a declarat primarul interimar al Mediaşului, Teodor Neamţu.

Municipalitatea medieşeană a stabilit şi etapele pentru izolarea termică a blocurilor. Astfel, într-o primă fază se trece la identificarea şi inventarierea blocurilor de locuinţe şi înscrierea asociaţiilor de proprietari în programul local. Urmează apoi elaborarea documentaţiei de proiectare, executarea lucrărilor de intervenţie şi recepţia la terminarea lucrărilor. Ultimele etape se referă la eliberarea certificatului de performanţă energetică pentru încălzire la terminarea lucrărilor şi recepţia finală, după expirarea perioadei de garanţie de bună execuţie de 3 ani.

Sursa: Tribuna
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav