Primele estimari ale pagubelor din Targul Obor 441271 de lei E-mail
pagube obor Incendiul de duminică dimineaţa care a cuprins chioşcurile din Târgul Obor a provocat, în cazul chioşcurilor distruse total, pagube evaluate 441.271 lei. „Această valoare a fost calculată după valoarea de inventar a acestora. Valoarea include tâmplăria termopan, structurile de aluminiu, c

opertinele şi celelalte elemente care alcătuiesc chioşcurile. În cazul chioşcurilor afectate parţial de incendiu, vom putea şti valoarea pagubelor numai după ce primim un deviz din partea firmei de urmează a fi contractată pentru efectuarea lucrărilor de reparaţie”, se arată într-un comunicat al Primăriei Sibiu. Dintre chioșcurile administrate de Serviciul Piețe, 37 au fost distruse în totalitate, iar 19 chioșcuri au fost afectate într-o mai mică măsură de incendiu și pot fi reparate, patru având doar geamurile sparte. Din totalul de 56 de chioșcuri afectate de incendiu, 15 erau neocupate de comercianți.

Sursa: Turnul sfatului
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav