Primul caz de cancer la nivelul fetei operat la Sibiu E-mail
Cancer facial Pacientul este un bărbat de 80 de ani, din Brăila, care are cancer la buza inferioară şi va fi supus astăzi (n. r. miercuri, 11 noiembrie) unei intervenţii chirurgicale ce va presupune extirparea tumorii şi reconstrucţia mandibulei. Operaţia va fi efectuată de o echipă de medici sibieni, sub coordonarea prof.univ. dr. Viorel Ibric Cioranu, şeful Clinicii de Chirurgie Orală şi Maxilo-Facială.

Pacientul care va fi supus intervenţiei chirurgicale a mai suferit, în trecut, alte intervenţii de acest gen, însă cancerul a recidivat. Potrivit dr. Viorel Ibric Cioranu, operaţia va consta în scoaterea buzei inferioare, urmând apoi reconstrucţia mandibulei. „În primul rând va fi scoasă buza inferioară, urmând să fie aplicat un planşeu bucal. Apoi va fi efectuată o plastie, va fi aplicată o arteră, urmând reconstrucţuia mandibulei şi a părţilor moi, prin transferul de ţesuturi de la distanţă (segmente de muşchi asociate în funcţie de necesităţi cu părţi de piele sau os)”, explică dr. Viorel Ibric Cioranu.

Operaţia reprezintă o premieră pentru Sibiu, astfel de intervenţii având loc doar în marile centre universitare din ţară.

Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav