Primul deces de gripa porcina in judetul Sibiu E-mail
Gripa porcina-primul deces Un bărbat a murit în acest sfârşit de săptămână la Spitalul din Mediaş, din cauza gripei porcine.

Surse medicale au declarat pentru Tribuna că bărbatul avea 28 de ani şi era din Copşa Mică. Era cunoscut drept un consumator de alcool, şi tot din cauza băuturii a ajuns şi vineri, în 18 decembrie, la spitalul din Mediaş. Ulterior, bărbatul a prezentat simptomele unei pneumonii, însă a apărut şi suspiciunea că ar putea fi vorba despre noua gripă, motiv pentru care sâmbătă, pe 19 decembrie, i-au fost recoltate probe şi trimise la Bucureşti.

Bărbatul a murit în noaptea de sâmbătă spre duminică, la ora 3:00, iar în cursul zilei de astăzi s-a confirmat oficial faptul că era infectat cu AH1N1. Conform aceloraşi surse medicale, se pare că bărbatul nu avea familie şi nici persoane foarte apropiate cu care să fi intrat în contact. Pentru că în spital a mai fost internat în salon cu încă un bărbat, şi acestuia i-au fost prelevate probe, pentru a se vedea dacă a contactat sau nu boala. În cazul acestuia, rezultatele nu au venit deocamdată.

Sursa: Tribuna
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav