Primul hypermarket din Medias a venit cu locuri de munca E-mail
primul hypermarket din medias vine cu locuri de munca Sute de medieşeni s-au călcat in picioare miercuri la prânz pentru a nu pierde ofertele lansate la inaugurare, de primul hypermarket din oraş.

Este vorba de brandul german “Kaufland” care a deschis la Mediaş cel de-al 46-lea magazin din România. Nivelul investiţiilor au ajuns astfel, în ţara noastră, la circa 600 milioane de euro, creându-se peste 7.000 de locuri de muncă. Tot ca pe o afacere extrem de rentabilă pentru municipiul de pe Târnava Mare a “simţit-o” şi primarul Teodor Neamţu care folosindu-se de un aforism drag acestuia “punctualitatea e politeţea regilor” a declarat, pragmagtic ca orice edil-şef, că “prin inaugurarea, la Mediaş a primului hypermarket s-au creat 160 de noi locuri de muncă.

Fiind o investiţie masivă e clar că şi bugetul local se va îmbunătăţi, an de an, cu câteva miliarde de lei vechi. Vreau să remarc încă o dată punctualitatea germană, respectiv faptul că reprezentanţii concernului au declarat încă de la bun început că inaugurarea hypermarketului de la Mediaş va avea loc în data de 20 ianuarie 2010 şi aşa s-a întâmplat ”. Conceptul Kaufland care se ghidează după principiul “totul sub acelaşi acoperiş” deţine în total peste 750 de magazine în Germania, Cehia, Slovacia, Polonia, Croaţia, Bulgaria şi România.

Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav