Procurorii au renuntat la proteste E-mail
Procurorii au renuntat Reprezentanţii Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu au anunţat marţi, 29 septembrie, suspendarea protestului până la sfârşitul lunii octombrie.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu au hotărât marţi, 29 septembrie, în cadrul Adunării generale a procurorilor din circumscripţia teritorială a Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, suspendarea protestelor până în data de 31 octombrie.

„În urma opiniilor exprimate de procurori şi luând în considerare constituirea Comisiei parlamentare pentru justiţie, Adunarea Generală a hotărât suspendarea protestului până la data de 31.10.2009, reluarea integrală a activităţii şi întrunirea Adunării generale la sfârşitul lunii octombrie sau mai devreme, în cazul în care evoluţia evenimentelor o va impune”, se arată într-un comunicat de presă remis marţi de reprezentanţii Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu.

Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav